Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

150-200 lt su 100 w ıstıcı

Cvp: 150-200 lt su 100 w ıstıcı

Hangi marka? Dandik çin malı ısıtıcılar çok fazla zorlanacak, en sonunda da iflas edecektir, bu durumda hayvanalrınız zarar dahi görebilirler, eheim 200 litreyi karşılar, tetra, jbl ve sera gibi sağlam markalar da 150 litreyi idare edebilir.

Not: Sera ve Jbl'yi hiç kullanmadım, tamamen tahmin yürüttüm.

Sefa nın dediği gibi bu hacimde 100 w çok zorlanır. Hatta eheim 100 w olanda 100-150 lt için uygun. 200 w bir ısıtıcı gerekli.

Riskli, patlama çatlama olabilir. Ancak bir hafta suyu azaltıp bu ısıtıcı kullanılabilir. Hayvanlar soğukta kalmasın.

Yani su hacmi 100 lt üzerinde olmasın.

teşekkurler benım babaası veterıner klınıgı olan arkadaşım faceden mesaj attım 15 tl ye 100w ıstıcı ları varmış sarmal telli ondan 2 tane alıp sağa ve sola koysam

Bu uygulamayı yapıyorlar ama ben pek doğru bulmuyorum. Biri daha çok devreye girerse gene diğeri zorlanır. Uygun tek ısıtıcı her zaman en doğru yöntem.

1 tanesinin dayanacağını düşünüyorum ama 15 lira hiçbirşey, hem alırsanız uzunca süre kullanabilirsiniz de.

1ini akvaryumun bir ucuna, diğerini de öbür uca takmak en iyisi, tek bir 200w lık ısıtıcıya göre daha iyi verim alırsınız.

Sorun çıkmayabilir. O şekilde sorun çıkmayabilir. Aynı marka ise denenebilir. Ama tek ısıtıcı her zaman daha iyi derim.

Sefa bu ısıtıcı konusunda hep tersi yazdık :)

Cvp: RE: 150-200 lt su 100 w ıstıcı

AEK' Alıntı:
Sorun çıkmayabilir. O şekilde sorun çıkmayabilir. Aynı marka ise denenebilir. Ama tek ısıtıcı her zaman daha iyi derim.

Sefa bu ısıtıcı konusunda hep tersi yazdık :)

:D Aynen abi, ama bence yoruma açık, göreceli ve değişkeni bol olan konular, bu yüzden kötü bir durum sayılmaz, aksine fikir bolluğu iyidir :)

Sana katılıyorum Sefa :) tabiki yöntemler değişir. Sabit fikirli kişiler değiliz. Hatta birbirimize alternatif sunmamız her zaman işimizede yarar :)

15 tlye 100 wtlik isiticimi? Nerde satiliyor? Bende alicamda :)

Kenis markasinda buldum. 18 tl. Ama markasi iyimi? 1 yil garantili.

Cvp: RE: 150-200 lt su 100 w ıstıcı

Şelale' Alıntı:
15 tlye 100 wtlik isiticimi? Nerde satiliyor? Bende alicamda :)

Kenis markasinda buldum. 18 tl. Ama markasi iyimi? 1 yil garantili.

artvinde buldum 100 wat roxın cam sarmal telli ısıtıcı amma diğerlerine göre boyu biraz kısa

Geri