Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2 adet kırmızı yanaklı su kaplumbağası sahiplendiriyorum

OnurA

Bronz 5 Üye
Hayvanlarım 1 yaşında yurt dışına taşınacağım için sahiplendirmek zorunda kalıyorum.Birisi 14 cm kabuk boyunda diğeri 12 cm kabuk boyunda yanında yemleri hava filtresi derecesi kuru alanı ve su ısıtıcısıyla birlikte vereceğim İSTANBUL içinde sahiplenmek isteyen varsa aşşağıya cevap yazabilir ve isteyene fotoğraflarını atabilirim.

Merhaba,

Ben açık hem kapalı balkonum var evim de oldukça geniş. Birbirlerinden ayrılmasınlar derseniz ikisini de alabilirim.
İstanbul Ataşehirde yaşıyorum.

Merhaba,

Ben açık hem kapalı balkonum var evim de oldukça geniş. Birbirlerinden ayrılmasınlar derseniz ikisini de alabilirim.
İstanbul Ataşehirde yaşıyorum
Evet dediğiniz gibi olursa daha güzel olur ikisinin ayrılamamsını ben de isterim tabiki. Acaba size ulaşabileceğim bir numara yada sosyal medyanızı yazabilir misiniz

Hayvanlarım 1 yaşında yurt dışına taşınacağım için sahiplendirmek zorunda kalıyorum.Birisi 14 cm kabuk boyunda diğeri 12 cm kabuk boyunda yanında yemleri hava filtresi derecesi kuru alanı ve su ısıtıcısıyla birlikte vereceğim İSTANBUL içinde sahiplenmek isteyen varsa aşşağıya cevap yazabilir ve isteyene fotoğraflarını atabilirim.
onur bey selamlar
sahiplenildimi acaba ?

Merhaba sahiplendirmediyseniz ikisine de talibim bana ulaşabilir misiniz ? İnstagram : @kubrakaradenz

Merhaba
Cevabınızı göremiyorum bir türlü ama sahiplenmek isterim numaram sıfır beş yüz otuz dokuz ikiyuz dokuz doksan üc seksen altı

Geri