Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2 adet Kırmızı Yanaklı Su Kaplumbağası Satılık

SalvadorDali

Yeni Üye
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adınız Soyadınız:Semih Durmaz 
Kaplumbağanızın Yaşı: Biri -8 diğeri -10
Kaplumbağanızın Boyu: 20 cm üstü
Kaplumbağanızın Cinsiyeti: Tahminimce ikiside dişi
Kaç tane kaplumbağa: 2
Oturduğunuz il-ilçe: Denizli Merkez 
Neden vermek istiyorsunuz: Öğrenci olduğum için maddi getirisini karşılayamıyorum. 500 litrelik akvaryumumu çatlattılar. Yenisini alamıyorum.
Ücreti Alıcılara bırakıyorum. Akvaryum malzemesi (kumu) veya ciklet balıkları ile takas olur.
Resim: 

[/font]

mailto:/68E5p9.jpg
mailto:/yRvLJN.jpg
mailto:/WEy18Q.jpg

Cvp: 2 adet Kırmızı Yanaklı Su Kaplumbağası Satılık

Mrb Semih Bey. Ben kaplumbağalarınızı almak istiyorum. mail adresim:eek:[email protected], sizcede uygunsa burdan detayları görüsebiliriz.

orhancorum' Alıntı:
Mrb Semih Bey. Ben kaplumbağalarınızı almak istiyorum. mail adresim:eek:[email protected], sizcede uygunsa burdan detayları görüsebiliriz.

Mail olarak geri dönüş yaptım ayrıntıları oradan konuşabiliriz bilginize.

SalvadorDali' Alıntı:
[font=Tahoma, Geneva, sans-serif]Adınız Soyadınız:Semih Durmaz 
Kaplumbağanızın Yaşı: Biri -8 diğeri -10
Kaplumbağanızın Boyu: 20 cm üstü
Kaplumbağanızın Cinsiyeti: Tahminimce ikiside dişi
Kaç tane kaplumbağa: 2
Oturduğunuz il-ilçe: Denizli Merkez 
Neden vermek istiyorsunuz: Öğrenci olduğum için maddi getirisini karşılayamıyorum. 500 litrelik akvaryumumu çatlattılar. Yenisini alamıyorum.
Ücreti Alıcılara bırakıyorum. Akvaryum malzemesi (kumu) veya ciklet balıkları ile takas olur.
Resim: 

[/font]

mailto:/68E5p9.jpg
mailto:/yRvLJN.jpg
mailto:/WEy18Q.jpg

Ben istiyorum.telefon numarami vereyim.0538 690 98 16

Ben istanbulda oturuyorum.uzun suredir su kaplumbagasi ariyordum ve bulamadim.benimle iletisime gecermisiniz semih bey. Tel:0538 690 98 16

Merhaba Arkadaşlar ;

Ben İstanbul Pendik de oturuyorum. İşlerimden dolayı kaplumbağalar ile ilgilenemiyorum satmak yada sahiplendirmek istiyorum yardımcı olurmusunuz. detaylı bilgi için mail adresim : [email protected] burdan bana yazabilirsiniz.

Geri