Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2.Adım UV Lamba ve Kuru Alan Lambası

MobidiCCC

Yeni Üye
Arkadaşlar UV lamba ve kuru alan lambası ile ilgili marka önerilerinizi bekliyorum.Arkadaşlar kuru alan lambası uygun olduğu için şuanda temin edebilirim.UV lamba konusunda ise önerdiğiniz marka fiyatlarına göre hemen ya da daha sonra alabilirim.Fiyat yüksek olursa sonra alırım ama alasıya kadar da kaplumbağanın güneş ihtiyacını karşılarım.Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum. :alucard:

Cvp: 2.Adım UV Lamba ve Kuru Alan Lambası

UVB lamba ben 26W ve 13W Exo Terra kullanıyorum, fiyatı 85-90 TL civarında. Ancak bunu bulamazsanız JBL Solar Reptil Jungle UV 190 da kullanabilirsiniz. Aşağıda linki veriyorum.

mailto:/pet_urunleri.aspx?kat=158&page=4

Isınma lambası olarakta Exo Terra Sun Glo, jBL Reptilday Halojen ve JBL Reptil Spot Neodym kullanıyorum. Isınma lambalarının linklerini aşağıda veriyorum.

mailto:/pet_urunleri.aspx?kat=158
mailto:/pet_urunleri.aspx?kat=158&page=3

Geri