Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2. El Akvaryum

nurblghn

Yeni Üye
2. El akvaryum bulmaya çalışıyorum fakat bulamadım. Şuan ki akvaryumum kaplumbağama çok küçük geliyor. Büyük bir akvaryum almaya kalksam fiyatları çok yüksek öğrenci olmamdan kaynaklı o parayı karşılayamam. Eğer bildiğini 2. El uygun fiyatlı akvaryum satan veya sizlerden satmak isteyen kişiler varsa iletişime geçmek isterim. Uygun fiyatlı bildiğiniz akvaryumlar var mı acaba?

Cvp: 2. El Akvaryum

nurblghn' Alıntı:
2. El akvaryum bulmaya çalışıyorum fakat bulamadım. Şuan ki akvaryumum kaplumbağama çok küçük geliyor. Büyük bir akvaryum almaya kalksam fiyatları çok yüksek öğrenci olmamdan kaynaklı o parayı karşılayamam. Eğer bildiğini 2. El uygun fiyatlı akvaryum satan veya sizlerden satmak isteyen kişiler varsa iletişime geçmek isterim. Uygun fiyatlı bildiğiniz akvaryumlar var mı acaba?

Bulunduğun şehri ve kaç litrelik bir akvaryum olduğunu yazarsan daha iyi olur. akvaryum.com a bak. letgo, sahibinden gibi seçenekleri göz ardı etme ve muhakkak takipte kal. uyguna verenler çıkabiliyor.

Geri