Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2.el dış filtre

anarxia

Elmas 1 Üye
merhaba arkadaşlar, atman hf-3338 isimli dış filtrenin 2.elini 75 liraya buldum, en azından dıarıdan çok iyi durumda gözüküyordu, fakat bir problem olmadığını anlamak için ne tür testler yapmalıyız, nasıl anlarız yani içinin iyi durumda olduğunu :) saygılar.

Cvp: 2.el dış filtre

Atman-hf3338 diye bir dış filtre yok. Hf, şelale filtre serisi. Atman- at3338 diye bir dış filtre var.
Bu filtrenin fiyatı şu an piyasada 200 tl civarında. 2.el de olsa 75 tl'ye bulmanız büyük şans ve kaçırmayın derim...

Filtrenin musluklarının akıtıp akıtmadığını kontrol edebilirsiniz. Yine filtreyi çalıştırıp dakikada 20 litreyi doldurup doldurmadığına bakarak(filtrenin debisi saatte 1200 litre) debisi hakkında aşağı yukarı bir fikir edinmiş olabilirsiniz.

kaplumbağalarım için 4-5 gündür falan gayretle paludaryum kurmaya çalışıyorum, bunun içinde baya bir araştırma yaptım, o kadar çok filtre inceledim ki karıştırmışım isimleri :) dediğiniz doğru at-3338 isimli filtreden bahsediyorum, dediğiniz şekilde test edicem ve eğer problemi yoksa alacağım filtreyi, teşekkür ederim ilginiz için.

asıl ben teşekkür ederim kaplumbağalarınıza bilinçli bir şekilde baktığınız için.

Geri