Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2. el Turtle bank medium arıyorum

zeki52

Elmas 5 Üye
Arkadaşlar 2. el turtle bank (tercihen medium) arıyorum satan varsa benimle iletişime geçebilir. Akvaryumumum cam kalınlıgı uste kuru alan yapmaya yetmedıgı için bulabılırsem turtle bank alıcam yoksa başka yollara yönelicem. Emre abinin anlattıgı kuru alanı yaptırcam ama onu yaptırmam biraz zaman alıcagından dolayı bu süre için turtle bank düşündüm.

Cvp: 2. el Turtle bank medium arıyorum

merhabalar hocam.eğer 1 adet kaplumbağan varsa büyük küçük farketmez veya 2-3 adet orta yaşlı kaplumbağan varsa benim kendim için alıp sadece 2,5 ay civarı kullandığım sonra temizleyip kutusunda sıfır gibi duran Turtle Pier var Seni uzun bir süre idare ettirir.3
Konusu mailto:/forum/Konu-exo-terra-turtle-bank-ve-penn-plax-turtle-pier-satilik.html
Fiyat 20 TL

Cvp: 2. el Turtle bank medium arıyorum

TEşekkür ederim ama bu ürünün yüksekligi benim akvaryumuma uymuyor malesef

Geri