Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bugün kuzenim bakamadığı için ban 2 adet kırmızı yanaklı su kaplumbağası vermek istedi.Bende seve seve kabul ettim Şuan onları akvaryuma koymadım.Fakat Süleman ile aralarında baya bir boyut farkı var.Acaba sorun olur mu?
Güle güle büyütün inşallah yeni kapluşlarınızı da Bir sorun olmayacağını kesin söyleyemeyiz, akvaryuma koyduktan sonra gözlemleyin.Kavga yaşanırsa ayrı bir akvaryum kurmanız gerekir.
Poff malesef ayırmak zorunda kaldım.Süleman eşkiya gibi yerini kimseye vermiyor Bende ayırmak zorunda kaldım.Ayırmasam rahat vermicek hatta bir tanesini kolunu ısırdı ama kontrol ettim bir şeyi yok.
Ve sonunda ne yapıp ne edip Süleman'ı alıştırdım Yaklaşık 5 saattir aynı akvaryum içindeler ve sorun yok umarım da olmaz.Olmayacağı da kesin değil zaten