Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2 Su Kaplumbağamı Sahiplendirmek istiyorum.

izmir

Yeni Üye
1 Aralıkta aldığım su kaplumbağalarıma şu anda bakamıyorum, detaylı araştırmayı yapamıyorum. Isıtıcı lambaları, ışıkları vb yok sadece iç filtre ve ısıtıcı var. İzmir'de yaşıyorum. Çok tatlılar yanlarına gittiğimde suya atlıyorlar, komiklik yapıyorlar. Her hangi bir petshopa vermek istemedim en azından kime verdiğim belli olsun iletişimde kalabileceğim nasıl olduklarını sorabileceğim biri olsun istedim. İlgilenen varsa yazsın lütfen yoksa petshopa vermem gerekecek ışıksız hasta olurlar yoksa. Mama yiyorlar diye çok detaylı çekemedim, iletişime geçerseniz çekebilirim.
IMAGE 2024-12-22 11:02:58.jpg
IMAGE 2024-12-22 11:03:07.jpg

1 Aralıkta aldığım su kaplumbağalarıma şu anda bakamıyorum, detaylı araştırmayı yapamıyorum. Isıtıcı lambaları, ışıkları vb yok sadece iç filtre ve ısıtıcı var. İzmir'de yaşıyorum. Çok tatlılar yanlarına gittiğimde suya atlıyorlar, komiklik yapıyorlar. Her hangi bir petshopa vermek istemedim en azından kime verdiğim belli olsun iletişimde kalabileceğim nasıl olduklarını sorabileceğim biri olsun istedim. İlgilenen varsa yazsın lütfen yoksa petshopa vermem gerekecek ışıksız hasta olurlar yoksa. Mama yiyorlar diye çok detaylı çekemedim, iletişime geçerseniz çekebilirim.Ekli dosyayı görüntüle 10486Ekli dosyayı görüntüle 10487
Merhabalar benim 1 tane tosbiğim var 1 ini alabilirim ancak yanına 🙏🏻

Geri