Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

2012 Kaplumbağa Fotoğraf Yarışması

Yarışmaya katılır mısnız?

• Kesin katılırım.

Oy: 10 66.7%
  • Katılmayı düşünebilirim

Oy: 2 13.3%
  • Hayır, katılmazdım.

Oy: 3 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

eminemre

Bordo Bereli
Arkadaşlar, Adminimiz Ahmet Bey'e de danışarak (8 senedir fotoğrafla ilgilenen bir üye olarak) 2012 yılında çekilen kaplumbağa fotoğraflarınız ile katılabileceğiniz bir yarışma düzenlemek istedik.

Şimdilik sadece proje amaçlı. Şartlar ve yrıntılar daha sonra açıklanacak. Tabi katılım olması durumunda.

Eğer yarışma düzenlesek ufak da olsa bir ödül için bu yarışmaya katılmayı düşünür müydünüz?

Cvp: 2011 Kaplumbağa Fotoğraf Yarışması

Siz foto olayında çok deneyimlisniz kesin siz kazanırsınız zaten :D Onun için ben adaylığımı koymam.

Düşünebilirim ama maalesef elimde 2.0mp kamera olduğu için fotoğraflar net çıkmayacak :(

Şansımı denerim :))

Ecem hanım siz rakip olabilirsiniz ona bişey demem :D

Cvp: 2012 Kaplumbağa Fotoğraf Yarışması

Tamam o zaman şimdi oldu :)

Ben kesin katılırım :) En güçlü rakiplerimden biri yarışmada olmayacak :D

Eğer yarışmaya yeterince katılım sağlanırsa, yönetim tarafından yarışma kuralları ve içeriği belirtilecektir.

bende katılırım

şu an pcim yok maalesef illa 2012 foto.su olacaksa katılamam çünkü tel.den giriyorum foto.yu upload edemem. Ancak bir kaç ay önce çekmiş olduğum foto.lar kabul görürse zevkle katılırım :)

yeni çekilmiş fotolar olsa daha iyi olmaz mı.? Elimizden geldiğince güzel fotolar çekmeye çalışırız :)

Herkes katılabilecek ve birinciyi üyeler seçecek

güzel olur:)katılırım..

Katılırım ancak ilkokuldan beri katıldığım hiç bir yarışmasından ne olulu ne olumsuz yanıt gelmedi. Kazanırsam kutlama isterim :p Kazanamazsam da kazanamadığımı belirten bir yazı :D içime dert olmuştur hep. Sen özenirsin ama seni kayle almadık biz bile demezlerdi :D

Ben de varım!

ödül önemli değil yeterki kapluşlarım beğenilsin veee bu yarışta bende varım ve çok iddalıyım güzel pozlar yakalayabildiğimi düşünüyorum :)

Bende katılırım :) Ödül olmasa da olur :)

Ödül önemli değil, birlikte yapılacak her türlü paylaşımda olmaya çalışırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri