Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

250 litre akvaryuma dış filtre

Alper_

Gümüş 4 Üye
Merhaba sizce 250 litre bir akvaryum için bu ürün mü daha uygun : mailto:/pinfo.asp?pid=14
yoksa bumu : mailto:/pinfo.asp?pid=456

Alper, ilkini bence hiç düşünme. Ben 96 lt akvaryumda 2215 kullanıyorum. 2213 senin akvaryuma küçük gelir. Ya ikinci seçeneği al yada biraz daha imkan sağlarsan bunu al.
mailto:/pinfo.asp?pid=18

Cvp: 250 litre akvaryuma dış filtre

tetratec ex1200 kullanıyorum, 200 lt tankım, filtreye siporax ve zeolit katkılarından sonra cam gibi oldu, ayrıca tetratec filtreleri açık ara piyasanın en sessiz filtreleridir ve eheim ile aynı şirket grubuna aitler, bir nevi eheim'in de diyebiliriz, düzgün kullandıktan sonra hiçbir problemle karşılaşmazsınız, eheim ile olan aradaki farkı da başka ekipmanlar için kullanabilirsiniz.

Cvp: 250 litre akvaryuma dış filtre

çok sağolun,tetratec 1200 alımaya karar verdim, Emre abi bide sence dış filtreye yardım olsun diye şu ürünü alıyımmı : mailto:/pinfo.asp?pid=46 ???

Şimdiden hayırlı olsun Alper. İyi bir tercih.

Ben büyük akvaryumda su yüzeyine yakın olarak bu iç filtreyi kullanıyorum. Yüzeyde hareketlilik ve akıntı sağlıyor. Temizlik faydası bende çok az. Çünkü akvaryum hacmime göre filtre kapasitesi düşük. Tabi benim amacım başka. Çok gerekli olmasada senin içinde kısmen faydası olur tabiki. Tercih senin.

Bence vereceğin ücrete göre verim çok olmayacak. Fikrim bu.

Geri