Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

3 adet büyük kaplumbağa

Circassian

Yeni Üye
Hiç istemediğim halde şu an geçici olarak bakmak zorunda kaldığım kaplumbağaları sahiplendirmek istiyorum. Ancak bu kişinin geçici bir hevesi olan birisi değilde gerçekten iyi bakabilecek birisi olması lazım. Forumda bu konuda güvenilir bir kişi yada böyle bir kişi tarafından referans olunan bir arkadaşa hediye edeceğim. Anladığım kadarıyla sağlık durumları gayet iyi. Kabuklarda sorun yok. Yeme çok istekliler. Ayrıca iyi bakabilecek arkadaşa daha neredeyse tamamen dolu olan serareptil raffy mineral yem (1000ml) ve tropical Dr.Wu yem hediye edeceğim. Tek şart Ankarada olup gelip alabilecek güvenilir iyi bakacak bir kişi olmanız.

Konunuz halen gözükmekte. Aynı konuları aynı içerikle açmanız doğru değil. Bunun yanında fotoğraflarla kaplumbağaların cinsi boyut cinsiyeti diyerek belirtirseniz daha kolay bulma şansınız vardır.

Cvp: 3 adet büyük kaplumbağa

Merhaba.... İyi günler.... Ben su kaplumbağalarınıza bakmak için gönüllüyüm. Ankara da oturuyorum. Güvenli ve sağlıklı bir şekilde bakacağımdan hiç endişeniz olmasın... Eğer uygun görüp iletişime geçerseniz memnun olurum

İlginiz için teşekkürler Mücahit bey. Yalnız foruma sadece bunun için kayıt olup mesaj yazmışsınız sanırım. Onun için lütfen yanlış anlamayın ama güvenebileceğim bir dayanak yok. Eski üye olsaydınız en azından ilgili , bakmayı biliyor gibi çıkarımlar yapabilirdim. Belki kaplumbağalara nerede bakacağınızı , yani yaşayacak ortamı bana gösterebilirseniz konuşabiliriz. Fotoğrafları mesaj olarak atabilirsiniz.

Circassian' Alıntı:
Hiç istemediğim halde şu an geçici olarak bakmak zorunda kaldığım kaplumbağaları sahiplendirmek istiyorum. Ancak bu kişinin geçici bir hevesi olan birisi değilde gerçekten iyi bakabilecek birisi olması lazım. Forumda bu konuda güvenilir bir kişi yada böyle bir kişi tarafından referans olunan bir arkadaşa hediye edeceğim. Anladığım kadarıyla sağlık durumları gayet iyi. Kabuklarda sorun yok. Yeme çok istekliler. Ayrıca iyi bakabilecek arkadaşa daha neredeyse tamamen dolu olan serareptil raffy mineral yem (1000ml) ve tropical Dr.Wu yem hediye edeceğim. Tek şart Ankarada olup gelip alabilecek güvenilir iyi bakacak bir kişi olmanız.

Merhabalar su kaplumbağalarınızı sahiplendirmek istediğinizi söylemisiniz. 2 adet su kaplumbağam vardı onalr çok büyüdü onalrı Alanya Dim çayına bıraktık... Şimdi yeni kaplumbağalarım olsun istiyorum akvaryum ısıtcı UV lamba gammarus marka yem... Her şeyim var. Onlara çocuğum gibi bakarım. Pet shoplarda ne şartlarda satıldığını bildiğim için pet shopalrdan almıyorum. Haber bekliyorum teşekkürler :)

Geri