Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Hangi ildesinizYeni uyelık yaptım elimde bulunun 3 adet kaplumbağamı satmak istiyorum
İstanbulHangi ildesiniz
Dönüş yapar mısınızYeni uyelık yaptım elimde bulunun 3 adet kaplumbağamı satmak istiyorum
Yeni uyelık yaptım elimde bulunun 3 adet kaplumbağamı satmak istiyorum
Küçükler mii??Yeni uyelık yaptım elimde bulunun 3 adet kaplumbağamı satmak istiyorum
Ben de üsküdarda oturuyorum sahiplenmek isterim.nasıl ulaşabilirim sizeMerhaba ben de kaplumbağamı sahiplendirmek istıyorum istanbul üsküdar da ikamet ediyorum daha önce deneyimi olan yazarsa sevinirim
Olur mesaj atabilirsinizBen de üsküdarda oturuyorum sahiplenmek isterim.nasıl ulaşabilirim size
Olur mesaj atabilirsiniz
Merhaba hala satılık mı?Yeni uyelık yaptım elimde bulunun 3 adet kaplumbağamı satmak istiyorum
Kaca satıyorsunuz nerede oturuyorsunuzYeni uyelık yaptım elimde bulunun 3 adet kaplumbağamı satmak istiyorum
Deneyimim var acil istiyorum torunumaMerhaba ben de kaplumbağamı sahiplendirmek istıyorum istanbul üsküdar da ikamet ediyorum daha önce deneyimi olan yazarsa sevinirim