Arkadaşlar yaklaşık 3 senedir bizde olan tosbam bize geldiğinde madeni para büyüklüğündeydi şimdi komple bir elim büyüklüğünde ve şu anda gördüğünüz akvaryumda 3 senesini doldurdu... Bugüne kadar hiç araştırma yapmadim nasil beslenir şartları falan nedir die... Ölüm fanusu dediğiniz fanusta içim el vermediği için direk akvaryumu hava filtresi tepe işiği ve ısıtıcısıyla beraber almiştim içinde çakıl taşları ve kuru alan için lav kayaları vardi 3 sene bu akvaryumda yaşadı hiç bir sorun olmadan 2 hafta önce akvaryumun dizaynini değistireyim filan derken sitenizle tanistim baya bi inceledim ilk basta o çakılları çikardim lav kayalarini çikardım ve silis kum serdim ustune kaplumbağa adasi aldim baktimki mango kökü lazimmis onuda aldim dünde gittim bir dış filtre aldim jebo 825 simdiki hedefimde 1 metrelik bir akvaryum almak şu anda diş filtreyi takinca hiç beğenmedim akvaryumun şeklini en kisa zamanda bi çeki düzen verip 1 metrelik akvaryuma taşiyacağım bizim tosbayi bu arada beslenmeside stick yemler veriyorum markasini bilmiyorum ama iyi bir marka gene iyi bir markanın kurutulmuş balık yemleri ve gene kurutulmuş karides veriyorum tabi hepsini bir günde değil çoğunlukla stick yem haftada bir veya 2 gün balık ve karides veriyorum ve günde bir defa sabahları yem veriyorum haftada birde diet yapıp hiç bisey vermiyorum sizinde görüşlerinizi alayim dedim