Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

50 50 50 cm akvaryum kaplumbağa ısıtıcı iç filtre

pelerinlikedi

Bronz 5 Üye
http://youtu.be/V-R6TuWJk_U

Yukarıdaki linkteki 50 50 50 akvaryumlardan birini 6 yaşında erkek kaplumbağa, asian star 2 katlı iç filtre, eheim ısıtıcı, derece, yemleriyle birlikte ÜCRETSİZ vereceğim.
Alan kişi kaplumbağayı tek başına bu tankta besleyecek ve bana zaman zaman fotograflarını yollayacak. Ayrı ayrı malzeme vermem, kargo olmaz, ailesiyle yaşayanların kendisi değil babası arasın. İstanbul şişlideyim eve servis, nakliye yapamam...

Cvp: Ücretsiz 50 50 50 cm akvaryum kaplumbağa ısıtıcı iç filtre

Selam aynı boyutta akvaryumum var. Kaplumbağam 9 cm şuan. Akvaryumlardaki kaplumbağalar baya büyük. Kabuk boyları kaç cm acaba? (niye sordugumu merak ediyosanız kac cm e kadar rahatca yasayabilceklerini hesaplıyorum benim akvaryumda benim sıpanın)

Merhaba, 2o cm, tek kaplumbağa büyüdüklerinde birlikte durmuyorlar.

Yaklaşık bi 10 cm miz daha var o zaman hayırlı satışlar :)

Nerde oturuyorsunuz

Istanbul Şişli diye yazmış arkadaş

Özel mesaj şimdilik kapalı görünüyor, konu altına da istekliler yorum yapabilir:)

Tank Beta akvaryum özel imalatı olup sadece bir yıllıktır.

Cvp: 50 50 50 cm akvaryum kaplumbağa ısıtıcı iç filtre

Tamamiyle ücretsiz olarak akvaryum kaplumbağa ısıtıcı iç filtreyi vereceğim. Dış filtre almanız lazım ama çünkü sadece iç filtreyle temiz olmaz, koku yapar, hayvan hastalanır.

Geri