Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
resimler şimdilik biraz bulanık çünkü telefon ile çektim yarın net resimleri çekip koyma ihtimaliM çok yüksek
Bu paludaryumu yapım aşamasında yardım eden hava motoru olsun vb. gazoz,AEK,eminemre ye teşekkür ederim eksiklerim var biliyorum ama şunu bilinki eski halinden çok daha büyük bir paludaryum eski paludaryum 25e18di derinlik ise 6cm idi bu ise 78 cm e 38 cm derinlik ise 12 cm
aldığmız akadaş 48 lt olduğunu soyledi gerçekten mutluyum
Umarım resimler gelmiştir..
[/url]*.
[/url]*
[/url]*
Hasta kapluşum pörtlek gözleri pörtlemiş gibi bu yuzden bu ismi verdimm
bir karar aldım turtle bank için yarından başlayıp para biriktiriceğim kabuğunu gösterdiğim kaplumbağam sultan sultanı yukardaki komşumuz verdi 2.kattan toprağa kızı kapluşu atmış ama çalılara düşmüş anneside sinirlenip bana verdi bende biraz araştırıp yanına 2 kapluş aldım hasta pörtleği pet shoptan aldım galileoyuda pazardan aldım ama çok sağlıklı alırken kabuğunu falan iyice inceledim sultanın cinsiyeti bellimi ben dişi olarak tahmin ediyorum ama anlayan varsa bi bakabilirmi
Hayırlı olsun resimdeki kapluşun alt kabuğu pembe gibi geldi ama kameradan olabilir ture bankı ben 1 aydır bekliyorum hala hiçbir yerde stoklarda yok.turle bank heryere yapışır şüpheniz olmasın.
Eğer plastik suyun basıncından dolayı yanlara doğru esneme yaparsa turtle bank' ın yüzeyi ile plastiğin yüzeyi bir araya gelmez düzgün şekilde, problem olabilir.