Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

6 aylık su kaplumbağası zaruri sahiplendirme

finten

Bronz 2 Üye
Arkadaşlar merhaba, altı aydır baktığım tosbağamı sahiplendirmeyi düşünüyorum. Eğitim sebebi ile taşınacağım ve kendisini yanıma alamıyorum. Ailemde de ilgilenecek kimse yok maalesef. Bursa, istanbul çevresi ya da Samsun'da sahiplendirme yapabilirim. İlgilenen arkadaşlar olursa cevap yazarsanız mail vs. üzerinden iletişim kurabiliriz. Kendisinin görsellerini de o zaman paylaşabilirim. Ama gayet sağlıklı ve cingöz bir arkadaş. Kendisine elimden geldiği kadar iyi bakım sağladım.

Arkadaşlar merhaba, altı aydır baktığım tosbağamı sahiplendirmeyi düşünüyorum. Eğitim sebebi ile taşınacağım ve kendisini yanıma alamıyorum. Ailemde de ilgilenecek kimse yok maalesef. Bursa, istanbul çevresi ya da Samsun'da sahiplendirme yapabilirim. İlgilenen arkadaşlar olursa cevap yazarsanız mail vs. üzerinden iletişim kurabiliriz. Kendisinin görsellerini de o zaman paylaşabilirim. Ama gayet sağlıklı ve cingöz bir arkadaş. Kendisine elimden geldiği kadar iyi bakım sağladım.
Eğer 5 cmden küçükse sahiplenebilirim isterseniz. İletişim için:[email protected]

arkadaşlar mail attım sizlere kontrol ederseniz oradan iletişime devam edebiliriz

maillere dönüş yaptım arkadaşlar kontrol edebilirseniz sevinirim

Merhaba sahiplenmek istiyorum ücret karşılığı değilse eğer

Geri