Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

7.90 liraya portatif kıskaçlı masa lambası

dopamin

Yeni Üye
ihtiyacı olanlar kaçırmasın bence..ben 3 tane aldım 7.9dan 23.7 lira 5 lirada kargo parası verdim 3ünü aynı kutuya koymuşlar.ilk işim elimdeki Jbl Reptilspot Neodym 100 Wattlık ampülü çalıştırıp çalıştırmadığına baktım..sonuç olumlu..çok kaliteli birşey değil ama çokta dandik değil..ortakarar..daha ucuzunu bulan olursa konuya ekleyebilir.linkini aşağıda veriyorum..

mailto:/ofis-kirtasiye-malzemeleri/portatif-kiskacli-masa-lambasi-kitap-okuma-vb-78762241

Cvp: 7.90 liraya portatif kıskaçlı masa lambası

Merhaba,
ilanda max 40 watt yazıyor, sorun çıkmasın?

newbie2013' Alıntı:
Merhaba,
ilanda max 40 watt yazıyor, sorun çıkmasın?
ne gibi sorun çıkabilir bilmiyorum ama yaklaşık 2-3 saattir 100 wattlık ampül yakıyorum..bi sıkıntısı yok şimdilik..daha iyi bilen birileri açıklayabilir...

Bende bundan kullaniyorum benumki 60w olani fakat 100w cok fazla yangin falan cikabilir lamba dayanmaz onu cikarin

Bu ürüne en dazla 40 w ampul takabilirsiniz. Daha güçlü ampulleri kaldırmaz.

Cvp: RE: 7.90 liraya portatif kıskaçlı masa lambası

flora11' Alıntı:
Bende bundan kullaniyorum benumki 60w olani fakat 100w cok fazla yangin falan cikabilir lamba dayanmaz onu cikarin

peki ben bu 100 wattlık ampülü 60w olan lambaya taksam yine yangın riski varmı dediğiniz gibi yoksa 100 w için olan lamba varmı..bilgisizliğimin kusuruna bakmayın...

flora11' Alıntı:
Benimki de bundanmis 60w olani degilmis :)

peki sizinkine 100 wattlık ampül takıyomusunuz...eğer takıyosanız herhangi bi sıkıntı yaşadınızmı..içime kurt düştü şimdi yangın mangın olayı girince işin içine...

Buna 60 w ampulde takarsanız risk var.

Hayir takmiyorum benim lambam 35w ben de internetten siparis verdigimde yanlislikla 75w soylemisim calistirdim 10-15 dk sonra koku gelmeye basladi ben de sonradan fak ettim bence hic riske girmeyin

100wlik lamba lazim ama onu blmak biraz zor

ok ..saolun o zaman 40w tan büyük lamba takmamak lazım..

Aynen max 40w dediğine göre daha güçlü ampul takılmamalı.

flora11' Alıntı:
Hayir takmiyorum benim lambam 35w ben de internetten siparis verdigimde yanlislikla 75w soylemisim calistirdim 10-15 dk sonra koku gelmeye basladi ben de sonradan fak ettim bence hic riske girmeyin

100wlik lamba lazim ama onu blmak biraz zor

Zaten ana konuya yazmıştım onuda. Yani bırak 100w, 60w da olmaz anlamında :)

Geri