Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

7'Lik Akvaryumdan 70'Lik Akvaryuma Geçiş(RESİMLİ)

_Furkan___

Yeni Üye
Evet arkadaşlar;
Sizlere de bahsettiğim üzere yeni akvaryuma geçecektim,çoğu kişi akvaryumu çok merak ediyordu,meraklarini gidermek üzere hemde tavsiyelerinizi almak için resim koyacağım;
fakat en az 6 kere denedim olmuyor bende nedense hata veriyor hotfileye uploadlıyorum,biri benim için yorumda paylaşırsa sevinirim...
LİNK:
https://hotfile.com/dl/158411157/433012f/Akvaryumun_resimleri.rar.html
VİRÜS YOKTUR,İNANMIYORSANIZ TARATIN..
SAYGILAR...

Cvp: 7'Lik Akvaryumdan 70'Lik Akvaryuma Geçiş(RESİMLİ)

70 ltlik akvaryumunuz güzel görünüyor :) Bu büyük akvaryuma uyumlu alet ve ekipmanlarınızı da kısa sürede tamamlayın. Kapluş bir an önce rahata kavuşsun :)

İçini düzgünce tamamladığınızda güzel olacaktır.Hayırlı olsun :)

Akvaryum süper bunu anca 200W Isıtır söyleyim :D
Dipte silis kum kullanabilirsin kuru alanı CD Kabından yaparsın kuru alanı ısıtmak için mandallı lambalar oluyor ya ondan al busefer arka planda alınca süper olur. ve bu akvaryumu iç filtre asla ama asla temizlemez.

Merhaba akvaryumunuzun ebatları nedir? Biraz dar gibi.

Beğenen herkeze çok teşekkürler,herşeyi yavaş yavaş yapacağım,ama sorun var ben asla dış filtre alamam hem yer yok dolap kaldırınca anca sığıyor hemde çok pahalı bir çözüm önerisi verirseniz sevinirim çok dar değil normal balık akvaryumu içindeki yapay bitki,süs,m.cam sileceğide benim...

Günden güne güzel hale getirirsiniz eminim. O zaman şelale yada iç filtre almanız gerekecek. Sanırım şelale daha iyi olur. Uygun fiyatlı olanlar var.

Birde o sehpa çok küçük gelmiş akvaryum basınç uygulayıp patlayabilir.

mailto:/forum/Konu-el-ev-yapimi-dis-filtre-resimli-anlatim.html

1 hafta sızdırmazlık testi yaptım hiç su kaçırmadı ona koymayacağım zaten şuan su yok saolun...

Geri