Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

80 Litrelik Saklama Kabı

meritiko

As 3 Üye
Katılım
24 Şub 2011
Mesajlar
660
Arkadaşlar bir dükkanda 80 litrelik bir saklama kabına rastladım şuan kullandığım akvaryumdan baya bir büyük.Hem çok geniş hemde baya derin.Fiyatıda 30 TL idi.80 Litrelik bir akvaryum akvaryumcularda 60-70 liradan aşağı değildir hatta daha fazladır.Sizce bir süreliğine bu 80 litrelik saklama kabını alıp kullanayım gerçekten bayada bir büyük.Fikrinizi alabilir miyim?
 
Cvp: 80 Litrelik Saklama Kabı

Carrefourda 139 Litrelik saklama Kabı var 39 Tl Bence saklama kabında bakmak istiyorsan ondan al.
 
Cvp: 80 Litrelik Saklama Kabı

Fiyat olarak uygun ama plastikten uzak durmak en iyisi. Alacaksanız bile çok kısa süre kullanıp normal akvaryuma geçmenizi tavsiye ederim.
 
Cvp: 80 Litrelik Saklama Kabı

AEK' Alıntı:
Fiyat olarak uygun ama plastikten uzak durmak en iyisi. Alacaksanız bile çok kısa süre kullanıp normal akvaryuma geçmenizi tavsiye ederim.

bende bugün camdan hoiyang diye bir marka 60x70 cm olan derinliği 80 cm uzunluğunda bir akvaryumu 55 tlye aldım çok rahat etti benjamin ve daisy :) rahat rahat yüzüyorlarda şelalenin önüne geçip yuvarlanma keyfide neyin nesi anlayamadım :D inatla o tarafa gidiyorlar koskaca alanda :S
 
Cvp: 80 Litrelik Saklama Kabı

Akıntıya yüzmek hoşlarına gidiyordur. Birde meraklılarki sormayın :)
Yeni akvaryum için en güzelini yapmışsınız. Gayet rahat ederler.
 
Cvp: 80 Litrelik Saklama Kabı

bence saklama kabı almayın şuan bende kullanıyorum fakat hiç memnun deilim hemen yosunlanıp kirleniyo bence 100lt lik bir akvaryum alıpı ömür boyu kullanın:smile::smile::smile:
 
Geri
Üst