Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

80x60x52 lik akvaryumum

Biohazard

Gümüş 3 Üye
mailto:/rvk8dj.jpg
mailto:/29ajxk.jpg
mailto:/2irnsw4.jpg
mailto:/263ais5.jpg

Cvp: 80x60x52 lik akvaryumum

Tebrikler Eren, tam bir kaplumbağa akvaryumu olmuş. Sadece bir kaç ufak önerim olabilir.

Su içine yüzeyin altına uzanacak bir kaya yada kök koyarsan gece uyurken su seviyesine yakın olabilirler. Görünüş açısından da güzel ve doğal bir dekor olur.

Elzem olmamakla birlikte filtrenin suyu çeken ve veren bölümlerini ne kadar uzağa koyarsan o kadar verimli olur.

Benim esas önereceğim kayıttaki lambayı akvaryum kenarına takman. Kayıt üzerinde hiç yük olmamalı.

Ufaklıklara çok güzel bir yaşam alanı sağladığını tekrar belirteyim :)

İyi düşüncelerin ve önerilerin için öncelikle teşekkür ederim emre :) aslında benim akvaryum masam kırıldı onun için akvaryumu yere aldım. Kayıta uvb lambamı tutturmam ve filtrenin o şekilde olması o yüzden. Ama şu kök önerini en kısa zamanda değerlendiricem teşekkür ederim:)

Süper bir akvaryum özellikle ölçülerine bayıldım doğrusu :)
Ufaklıklar gerçekten şanslılar :)

Teşekkür ederim arzu hanım herşey esaret altındaki hayvancıkların kendilerini biraz daha özgür hissedebilmeleri için :)

Bu arada yanlış görmediysem rodajlı cam kullanmışsın. Silikon tutunma yüzeyi arttığından ilerisi içinde çok iyi bir tercih.

Aynen öyle emre 8 mm rodajlı yaptırdım camları ,tabanada çift kat kuşak attırdım. Üstteki kayıtlar ise 11 mm. Biraz hassasım o konuda :)

Süper, zaten minimum 7 mm olmalı. Senin 8 mm ve rodajlı yaptırman daha iyi olmuş. Kayıt, kuşak vs derken her şeyiyle tam olmuş. Çok beğendim, nazar değmesin :)

Benim akvaryumcu abartıp dekorlardan falan camda çizikler olmasın diye alta pleksi kesmişti :)

Senin akvaryumlar kadar güzel olmasada eh işte idare ediyoruz tekrar teşekkür ederim güzel yorumların için :) benim akvaryumcu sokmuştu çift kuşak olayını aklıma gerçekten bazen abartıyolar ama en azından güvende oldukları bilmek huzur veriyor

Çok güzel bir akvaryum elinize kolunuza sağlık.

Teşekkür ederim arkadaşlar, herşey sorumluluğumuzdaki canlılar için :)

Geri