Belki hatırlayanınız vardır strafordan bi fon yapmıştım geçenlerde biraz eskidiği için değiştirmeye karar vermiştim benm canavarlar belli bi bölümünü yiyip delik açmışlardı. Kaplumbağalarımı sığ bi kaba aldım ısıtıcıyı da içine koydum. Fonu söktüm silikonları kazıdım ertesi gün yeni akvaryum için alacaklarımı aldım eve geldim ne göriyim ! Isıtıcı kırılmış. Bu benm hatam bi süre sonra suyun buharlaşıp azalcağını düşünmeliydim birazı hava da kalmış ve kırılmış. dediğim gibi sığ suydu. Kaplumbağalarım akvaryum dışında çok huzursuz oldukları için sürekli çırpınıyorlardı bu sebepten olsa gerek ikisininde ağzının altlarında boyunlarına goğru kızarıklık var. Ama çok dua ediyorum cam bi yerlerini kesmemiş ya da elektrik çarpmamış. Çok ŞÜKÜR. Boyunlarındaki kızarıklığı baya inceledim kesinlikle kesik ve ya yara değil ama ben yine de endişelendim size sormak istedim yapmam gereken birşey var mı? Bu arada iştahlarında hareketlerinde en ufak sorun yok akvaryum dışında geçen zamanda yemek yemediler zaten ne zaman çıksalar yemezler ama yeni akvaryuma kavuştuktan sonra karides sefasıyla barıştıkk
)
Yeni akvaryumumun fotoğrafını da en kısa zamanda paylaşıcam bu sefer klasik oldu fon kullanmadım ama bi daha da asla kullanmam kaldırması beni öldürdü
Şimdiden teşekkür ederim okuyan herkese biraz uzun oldu kusura bakmayın
Yeni akvaryumumun fotoğrafını da en kısa zamanda paylaşıcam bu sefer klasik oldu fon kullanmadım ama bi daha da asla kullanmam kaldırması beni öldürdü
Şimdiden teşekkür ederim okuyan herkese biraz uzun oldu kusura bakmayın