Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Agresif Tavırlar ve Kuyruk Birleştirme

gizemli_kiz19

As 4 Üye
benim gofretim 4 yaşında.küçüklüğünden beri çok sakindi ama şu son 1 haftadır elime almaya kalktığım anda ısırmaya başlıyor.elime alıyorum saldırıyor.ve 3 yaşındaki diğer kaplumbağamla sürekli kuyruklarının altını kokluyor bazen arkalarını birbirlerine dönüp değdiriyorlar...üst üste çıkıyor. sizce çiftleşmek mi istiyor?

Cvp: agresif tavırlar ve kuyruk birleştirme

Eğer dişi ve erkekse çiftleşme davranışlarına benziyor.
Çiftleşirken dişi ve erkek kuyruklarını birbirlerine kenetliyor.Bu şekilde gerçekleşiyor.
Belki de agresifliği de buna bağlıdır.

bana göre diğeri de kız ama... 12,5 cm 3 yaşındaki.gofret de 13.5 cm.

Birbirlerine saldırgan davranışları falan var mı?
Belki birisi diğerini sindirmeye çalıştığı içinde bu davranışları sergiliyor olabilirler.

hayır birbirlerine karşı saldırgan değiller.her zaman üst üsteler.bazen cicoş kendini kapatıyor köşeye çekiliyor.yemek yemiyor.korkup saklanıyor.2 gün içinde de geri düzeliyor.nolduğunu anlayamıyorum ama sanırım biraz fazla hassas.

Geri