Evet belki bana kızıcaksınız kaplumbağa ticaretine prim verdim diye ama napayım görünce dayanamadım aldım. Ailemizin yeni üyesi ceviz Polediscus sinensis türü yani yumuşak kabuklu.
2 gündür hiç bir sorun yaşamadı bizim kırmızı yanaklarla. Hatta kırmızılar onu görmezlikten geliyo bu üstlerine yapışıp kokluyo ama bizimkilerin umrunda değil. Çok ayrı bi tatlılığı var ve çok akıllı. Bakımı hakkında araştırma yapmıştım baya ama herkesin nette yazdıkları pekte doğru değilmiş. Daha yeni gelmesine rağmen ortama çok iyi alıştı tam bir obur olarak ilk geldiği dakikadan beri yemeklerini aksatmadı
mailto:/img21/1949/dsc1090o.jpg
mailto:/img171/151/dsc1091h.jpg
mailto:/img690/986/dsc1094n.jpg
Buda hep beraber. NOT : FOTOĞRAF ÇEKİLEBİLMEK İÇİN BU KABA ALDIM.
mailto:/img41/8676/dsc1082it.jpg
2 gündür hiç bir sorun yaşamadı bizim kırmızı yanaklarla. Hatta kırmızılar onu görmezlikten geliyo bu üstlerine yapışıp kokluyo ama bizimkilerin umrunda değil. Çok ayrı bi tatlılığı var ve çok akıllı. Bakımı hakkında araştırma yapmıştım baya ama herkesin nette yazdıkları pekte doğru değilmiş. Daha yeni gelmesine rağmen ortama çok iyi alıştı tam bir obur olarak ilk geldiği dakikadan beri yemeklerini aksatmadı
mailto:/img21/1949/dsc1090o.jpg
mailto:/img171/151/dsc1091h.jpg
mailto:/img690/986/dsc1094n.jpg
Buda hep beraber. NOT : FOTOĞRAF ÇEKİLEBİLMEK İÇİN BU KABA ALDIM.
mailto:/img41/8676/dsc1082it.jpg