Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akciğer enfeksiyonu oldu

_Emre___

Bordo Bereli
Azevel baktımda kabuk altında pembeleşme var akciğer enfeksiyonu suya bırakıncada dibe battı napabilirim endişeleniyorum ilaç olarak ne ineriyorsunuz su derecesi ? ne yedirebilirim napabilirim çok acil cevaplarınızı bekliyorum :(

Cvp: Akciğer enfeksiyonu oldu

Forumda gerekli başlıklar mevcut. Doksisiklin, monodoks, tetradoks şeklinde arama yapın.

Not: Pembeleşme çok ciddi bir etkendir. Acele edin.

Veterinere gidiyoruz şimdi bakalım ne çıkacak :(

forum özellikle akciğer enfeksiyonu konusunda çok zengin.arşatırma yapmalısınız.kolay gelsin

Veterinere gittik veteriner saat 5'de gelecekmiş o zaman gideceğiz ay veterinerin yerine bakan adam çok saçma birşey söyledi bu kaplumbağalar çinde çorba yapılıyor dedi :S allah akıl fikir versin yani birde sürüngen muayenesi 50 TL'diyor normalmi 30'tl ye muayene ederlermiş..?

Normaldir,para için ya her şey :S İnşallah kurtarırsın kaplumbağanı. Suyu 30-31 dereceye ayarlamalı,kapluşa vitamin takviyesinde bulunmalısın ilk yapılacak şey bunlardır...

Buradaki adam 15 TL alıyor muayene parası.

Buradaki yer sonsistem diye öyle yapıyorlar sanırım diğer veteriner para bile almamıştı benden. bu pahalı fiyat söyledi bakalım artık bu akşam bir ısıtıcı daha alıcam ayrı akvaryumda tedavi edicem.

MurtaZa' Alıntı:
Buradaki adam 15 TL alıyor muayene parası.

İyilikten anlayan veteriner hekimler 5TL'ye bakıyor akciğer enfeksiyonuna(Burada o hekimlerden yok ama Aksaray'da rastladım)...

Veterinerden geliyoruz veteriner para almadı yok ben senden para almam dedi babamın doktor olduğunu öğrenince babamla gittik muayene etti kaplumbağamın elindeki yaraları cımbızla çıkardı kabuk bağlamış sürtünmeden diye bana bir iğneye enjekte etti ilacı sulandırıp verdi sabah akşam yemine 1 kere damlatıp vereceğim haydi bakalım inşallah iyileşir gelirken ısıtıcı aldım 1 tanede ayrıcam çünkü

Geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir...

Geri