Oncelikle herkese merhabalar biliyorum akciger enfeksiyonu konusu en az 50 kere açilmis amabenim bilgim farkli forum'da okudum akciger enfeksiyonununve goz sismesinin tedavisini amabu benim verecegim bilgi farkli forum'da gormedim bu bilgiyi yada rastlamadim benim 3tane u kablumbagam var bir tanesi6 aydir akciger enfeksiyonu ayni zamandada goz sismesi vardi 6ay umursamadim onemli degildir diye ama bugun gozunden kan gldi sabah ve telaslandim hemen bir veterinere goturdum veteriner dediki sik sik gunese koyun ve çayi bir kaba dokup boylesogumasini bekleyip pamugu bandirip gozune surun akvaryum suyuna mai damla damlatin çayi gozlerine surdukten sonra karada bekleyin faydasini gordum daa bugun yaptim amakablumbagam canladi gozunuaçamiyodu yarisini açabildi yani kurtarmak uzereyim çok sevindim 3 kablumbagam var demistim yaaa 1 taneside saldirganlasti diger 2 kablumbaganin kafasiniisiriyor ne yapabilirim acilll kafalarini koparticak çokorkuyorum onlari ayirmak tek çaremi baska çareyokmu yardimmm....