Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum Alınır

Alvin

Bronz 1 Üye
akvaryum alacağım sıfır veya 2. el fark etmez kuru alanı ısıtıcısı ve iç filtresi hepsi toplu halde de alabilirim sattığınız şeye göre teklifimi yapacağım
akvaryum 50-70 lt arası olacak

Cvp: Akvaryum Alınır

Eğer birden fazla kaplumbaganız varsa 50-70 litrelik akvaryum küçük gelebilir eğer 2 kaplumbaganız varsa 100-150 litre uygun olacaktır. Madem akvaryum alacaksınız küçük alarak kaplumbağa azap çektirmeyin

kaqlumbagaci31' Alıntı:
Eğer birden fazla kaplumbaganız varsa 50-70 litrelik akvaryum küçük gelebilir eğer 2 kaplumbaganız varsa 100-150 litre uygun olacaktır. Madem akvaryum alacaksınız küçük alarak kaplumbağa azap çektirmeyin

daha kaplumbağa almadım ama 1 tane alacağım

1 tane alacaksanız ömür boyu 100 litre yeterli olur.

tamam da bir link verin veya akvaryum varsa fazladan satın :)

dostum camcıda yaptır çok daha uygun olyo ben kendiminkini camcıda yaptırdım 1 yıldır sorunsuz ayrıca kaplumbağa için orjinal kuru alanlı falan imzamda link var oradan inceleyebilirsin

Geri