Çiğdem.Kaya
Bronz 3 Üye
Kapluşumu edineli henüz 5 gün oldu. Ama ona çok bağlandım. Onu şu an ölüm kabı diye tabir edilen kaplarda besliyorum en kısa zamanda bir akvaryum edinmem gerektiğini biliyorum. Bir kaplumbağam var adı Petito . Annem ilk başlarda eve hayvan almamı istemedi ama ben çok ısrar ettim. Bu nedenle akvaryum parasını kendim denkleştirmeliyim. Öneriniz olur mu fiyatları boyları falan ? Henüz kaplumbağa besleme konusunda acemiyim bu yüzden çok araştırma yapıyorum. Yeni bir kapluş edinmeyi şu anlık düşünmüyorum. Hangi boyutlarda bir akvaryum almalıyım ve fiyatları ne kadar ?
Birde Petito yemini beğenmedi herhalde yemiyordu. Onu veterinere götürdüm hem kontrol hemde yem önermesi açısından. Bana bir yem verdi ama Petito onuda azıcık yiyor. Annem bir kere et verdi ona bir anda nasılda yedi çok sevindim :smile: Sizce çok et yemesinde bir sakınca var mıdır ? :smile:
Birde Petito yemini beğenmedi herhalde yemiyordu. Onu veterinere götürdüm hem kontrol hemde yem önermesi açısından. Bana bir yem verdi ama Petito onuda azıcık yiyor. Annem bir kere et verdi ona bir anda nasılda yedi çok sevindim :smile: Sizce çok et yemesinde bir sakınca var mıdır ? :smile: