Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryum boyutları

seref

Bronz 1 Üye
arkadaşlar kaplumbağam 10cm oldu şuan ki akvaryum boyutlarım 35 20 25 küçük geliyo akvaryum arıyorum internetten sizce uygun ebatlar kaç olmalı ?

Cvp: akvaryum boyutları

almışken büyük alın ne kadar bütçeniz var bunun için ???

En azından 100 litre bir akvaryum alırsanız kaplumbağanız rahat edecektir.

öğrenciyim ama çalışıyorum şuan yani 100tl ye kadar alabilirim. işte sormak istediğim bu 100 litre için ebatlar kaç oluyo mesela onu soruyorum bide 100 litre çok değil mi yaa :s

internetten bitane buldum 65 litre nasıl yeterli mi sizce ?

100 litre az bile. 65 litre şuandaki akvaryumunuzdan çok da fazla değil.

75*35*40
80*42*30
65X40X40
Bunların hepsi 100 litre boyutudur ve 100 litre bizim kaplumbağalarımız için çok büyük değildir. 100 tlye 100 litrelik akvaryum bulabileceksen 65 litre neden istiyorsunuz?

hayır sadece 65 lt olur mu diye sordum bilmediğim için.tamam ece hanım teşekkür ederim ebbatlar yararlı olucaktır bu ebatlarda bitane alırım.

Kaplumbağanız için doğru karar, sevinecekler :)
Mümkün mertebe kareye yakın tercih ederseniz daha uygun olur. Ecem in verdiği 65x40x40 veya 60x50x40 çok ideal ölçüler.

Geri