Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryum dar geliyor

sacitakıncı

Bronz 4 Üye
mereba arkadaşlar ben yaklaşık 6aydır 2adet kaplumbağa besliyorum bücür ve kütür bu kaplumbağaları aldığımda 3cm ile 2cm arasındaydı akvaryumum ise 35x15x30 boyutlarında ama şimdi kaplumbağalarım baya bi büyüdüler biri 7cm öteki 5cm ve akvaryum dar gelmeye başladı bende yeni bir akvaryum alıcak durumda değilim bunları geniş bir leğene alıcam geçici bir süre ama ısıtıcım ve filitreyi yerleştirme konusunda sıkıntılarım var. ısıtıcını en üst tarafı suyun üstünde kalması gerek leğene dik bi şekilde koyduğumda yarısı boşta kalıyo yan yatırırsam her yeri suyun içinde kalırsa bi sıkıntı olurmu diğecektim ?

Cvp: akvaryum dar geliyor

Kaplumbağalar hızlı büyüyorlar ilk 1-2 sene içerisinde.
Leğenden ziyade dikdörtgen büyük saklama kapları var.Büyük olanların fiyatları da 20-30 tl.
Isıtıcıyı bu tip kaplarda kullanmanız daha rahat olur.
Eğer ısıtıcınızın talimatlarında uç kısmı dışarıda kalması gerekiyor deniyorsa o şekilde kullanmakta fayda var.

anneme söledim yarın alıcaz o dediğin saklama kabından gerçekten hiç aklıma gelmemişti çok teşekkürler :t65y:

Rica ederim.
Yapı marketlerde çok farklı boyutlarda uygun fiyatlara bulmanızda mümkün :)

Geri