Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum Yaptırmak İstiyorum

efeyilmazz

Moderator
Yönetici
Katılım
7 May 2023
Mesajlar
1,632
iyi günler. 4-5 cm kabuk boyundaki kaplumbağamı 20 litre paludaryumda besliyordum. ama 2-3 ay sonra artık akvaryuma geçmek istiyorum. ömürlük değil de beni birkaç sene idare edecek şekilde bir akvaryum almak istiyorum. fakat ölcülerini bilmiyorum. bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
 
benimkide 1tl boyutunda biraz buyuyunce bende ona düzgün derin bir akvaryum almak istiyorum bana da şimdiden akvaryum önerirmisiniz ve lambayı, ısıtıcıyı nerden almalıyım
 
benimkide 1tl boyutunda biraz buyuyunce bende ona düzgün derin bir akvaryum almak istiyorum bana da şimdiden akvaryum önerirmisiniz ve lambayı, ısıtıcıyı nerden almalıyım
ben şuan paludaryumumda ısıtıcı olarak tetra ht 50w kullanıyorum, iç filtre olarak sunsun hj 311-b iç filtre kullanıyorum, kullandığım ısıtıcı lambanın da linkini atayım isterseniz.
 
Ölçü olarak tam bilmiyorum 60lt bi akvaryum bakabilirsiniz .
Dikdörtgen olacak . Kuru alanı yapıcağınızı unutmadan yüksekliği uygun bir akvaryum bakın.
 
image-2023-04-03-at-19-51-30-jpeg.4872
 
Olabilir , ama tavsiyem 20lt lik akvaryumdan direkt böyle bir akvaryuma geçmek istiyorsanız üstüne biraz daha ekleyip 80*35*50h ve 7 mm cam kalınlığında düz dikdörtgen bir akvaryum almanız. Ömürlük akvaryumdan önceki son ara geçişli akvaryum boyutu budur.
 
  • Beğen
Tepkiler: cem
Bu ölçü hayvan belli bir boya gelene kadar akvaryum içi kuru alan konulma imkanı verir.
 
akvaryumu aldım diyelim. kuru alanı falan nasıl yapacağım ki. camcı yapabilir mi gerekli olan şeyleri alsam?
 
Sabit olmayacak. Bu konudaki gibi.
 
Geri
Üst