Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum için filtre ve kuru alan tavsiyesi

beyoğlu

Gümüş 3 Üye
Arkadaşlar benim 6 yaşında bir kaplumbağam var ve onun 50L bir akvaryumu var.Akvarumunda süsleride var.suyu malesef kabuğunun ölçüsünde doldurmaya çalışıyorum.Çünkü akvaryumun filtresi olmadığından bir akvaryum suyu doldurursam dökemem diye korkuyorum.Hatta geçen haftalarda bu korkumla yüzleştim suyu kağlumbağamın kabuğunun iki katı kadar koydum ama akvaryumu doldurması ve boşaltılması çok zor oldu.Kuru alan sıkıntısını şöyle hallettim dereden temiz bir yassı taş buldum.Ancak temizlenmesinden emin olabilemek için iyiyce yıkadıktan sonra kaynattım şimdilik kuru alan sıkıntısını bu şekilde hallettim.Ancak bir filtre taktırmam gerektiğini biliyorum ama eğer filtre taktırırsam kuru alanda almam gerekecek bana bu ihtiyacım olan iki şeyin fiyatlarında yardımcı olurmusunuz:ff::'(

Cvp: Akvaryum

mailto:/urun_detay.aspx?kat=239&urn=2503
mailto:/urun_detay.aspx?kat=239&urn=3528
Ben 2008 modelini 40 lt akvaryumda kullandım ve tek yavru için çok iyi verim aldım. Akvaryum daha büyük ve hayvan erişkin olduğu için 2010 daha uygun olabilir. Tabi akıntı durumu fazla da olabilir. Akvaryum ölçüleri kaça kaçtı? Daha uygun fiyatlı filtrede önerebilirim.

mailto:/urun_detay.aspx?kat=157&urn=12140
Kuru alan içinde bu kullanılabilir. Ancak şu varki kuru alan öyle bir yükseklikte ayarlanmalıki hayvan akvaryumdan atlamasın.

Geri