Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum Kapağı Önerisi İstiyorum

nameste108

Platin 2 Üye
150x60x50(h) boyutunda yeni akvaryumum yarın hazır olacak inşallah.
Altına sanayiden köşebentten bir masa yaptırdık. İlerleyen zamanlarda göze hoş gelmesi açısından mobilya da kaplatacağız.

Sorum şu: 150x60 boyutunda nasıl bir kapak önerirsiniz hangi malzameden yaptırayım. Ben işlemesi kolay olacağı için pimapen düşünüyorum. Sizin fikirleriniz neler ?

Cvp: Akvaryum Kapağı Önerisi İstiyorum

Bence akvaryumun çevresine köşelik yapacaksanız aynı malzemeden yapın derim bu arada sadece akvaryum kaç liraya maal oldu camcıdan yaptırıyorsunuz herhalde ?

Genelde PVCden, strafordan ve az da olsa ağşaptan yapıp, ütünü buhardan koruyacak malzeme ile kaplıyorlar.

Size bulduğum bir örnek:Örnek Kapak

Camdan bir kapak: Örnek Kapak #2

evet camcıya yaptırdık 150x60x50(h) boyutunda rodajlı 10mm cam kullandı. tabanın ilk 5cmsi 20 mm kalınlığında olmak üzere... 250 TL
altına köşebent yaptırdık o da 150 TL.

Toplamda 400 TLye mâl oldu.

Emin emre bey link için çok teşekkür ediyorum. Güzel fikirler verdi.

O kalınlıkta ve büyklükte bir akvaryumu oldukça iyi bir fiyata yaptırmışsınız, gül güle kullanın. Gerçekten çok geniş ve sağlam bir akvaryum.

Geri