Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Arzu Hanım,annemde sabah rahatsız olmuş bulaşık teli ile falan denemiş dahada beter oldu galiba :t65y: Aslında silikon çıktı fakat buğu gibi şeyler kaldı,yarın alkol ile deneyeceğim olmadı sıcak su,son çare belki jilet ama çizik durmaktansa silikonlu dursun çünkü cd yi oraya yapıştırınca çok fazla gözükmeyecek.Fakat cd yi nasıl yapıştıracağım ? Yan tarafından yaptım tutmadı,onun orda durması için ne gerek acaba ?Zencefil' Alıntı:Ozan Bey ben de eski kuru alanımı çıkarırken çok uğraştım akvaryumdan silikonu temizlemek için.Tek çözüm jilet.
O da acayip bir sabır istiyor.Ben bir yerden sonra pes edip bıraktım.Arka camda boydan boya silikon duruyor ve bu fena rahatsız edici bir durum.
Eliniz değmişken jiletle temizleyin hepsini![]()