Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!Sevda hanım Turkiyede bir forum var orda okudum zararli oldunu. hem burdaki veterinerler,uzmanlar,petshoplar oyle diyor .Cevremde sizin dedigzi yapanlarda var ama sonu ne yazkki olüm. En mantklisi akvaryum slikonu kullanmak.MissSevda' Alıntı:silikon 2 gun kuruduktan sonra birgunde suyla bekletmeliydiniz. Su silikondaki zehiri alsin diye ondan sonra taze su koyup kaplumbaganizi koyabilirdiniz.
ya akvaryuma normal silikon kullanilmaz. Akvaryum silikonu kullanicaksin.VamPrelLa' Alıntı:Ya normal slikonun icndeki zararli ve zehirleyici maddeler su da bekletince yok oluyor mu?:s
Ben basta zararli diynce szde su da bekletn zehri alsn dednz bende akvarym slkonunun zararli etkisi oldugunu bilmiyrdm..normal slikondan bahsedyrsnz sandmMissSevda' Alıntı:silikon 2 gun kuruduktan sonra birgunde suyla bekletmeliydiniz. Su silikondaki zehiri alsin diye ondan sonra taze su koyup kaplumbaganizi koyabilirdiniz.
XxjusticexX' Alıntı:Ben basta zararli diynce szde su da bekletn zehri alsn dednz bende akvarym slkonunun zararli etkisi oldugunu bilmiyrdm..normal slikondan bahsedyrsnz sandmMissSevda' Alıntı:silikon 2 gun kuruduktan sonra birgunde suyla bekletmeliydiniz. Su silikondaki zehiri alsin diye ondan sonra taze su koyup kaplumbaganizi koyabilirdiniz.
woswos' Alıntı:Silikon tabancaları oluyo bilirmisiniz?Fişe takılıyor. Ben onla kuru alanın parçalarını birbirlerine yapıştırdım.Bir zarar gelir mi?