Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryum su yüksekliği

hllznglz

Bronz 5 Üye
merhabalar. bu forumda ilk başlığım. aslında konuyu açmadan önce üstünkörü bir arama yaptım ama tatmin edici bir sonuca rastlayamadım. eğer daha önce açılmış bir konu ise özürlerimi iletirim.

sorum şu kapluşuma akvaryum düzenledim. fakat su yüksekliği 14cm civarı. bu yükseklik fazla mıdır? imza resmimdeki akvaryumdur. kuru alanı yeterlidir ve çıkmakta zorluk çekmiyor. tek korkum ya su seviyesi çok yüksekse?

çünkü bazı kaynaklarda kabuk yüksekliğini geçmesi tarzı ibareler yer var. bana bir fikir verebilirseniz çok mutlu olurum. teşekkürler

Cvp: akvaryum su yüksekliği

Su derinliği gayet iyi. En az kabuğunu geçmeli ki kapluş ters dönerse tekrar kendi kendine düzelebilsin. En fazla diye bir sınır yok. Su içerisinde askıda kalabileceği,durduğu yerde nefes alabilecek şekilde dinlenebileceği filtre ısıtıcı kenarları ya da bitkiler varsa bir sıkıntı çıkmaz.

Geri