Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryum ve ekipmanlar hk. soru

mahmutcann

Bronz 5 Üye
bir adet 1 buçuk yaşında kaplumbağam var bunun için 100 lt. akvaryum yetermi yetmiyor ise ne kadar olmalı?

iç filtre yetermi yoksa dış filtre alayımmı alıcaksam ne önerirsiniz?

ısıtıcım yok onun içinde birşey önerirseniz sevinirim.

Cvp: kaplumbağama yardım edin.

tek kaplumbağa için 100 L akvaryum yeterli ömür boyu.

dış filtre daha iyidir, eheim ya da daha uygun tetra tec alabilirsiniz.

ısıtıcı olarak da eheim ya da jbl alabilirsiniz. 100W ısıtıcı yeterli olacaktır.

dış filitre olarak mailto:/product_info.php?cPath=9420_9028_1056&products_id=13105
ısıtıcı olarak mailto:/product_info.php?cPath=9420_9348_9172&products_id=313946

Bir kaplumbağa için 100 lt öneriyoruz ancak üstte kaçış boşluğu vs derken az olmaması için 120-140 lt civarı bir akvaryum daha iyi olur. Tabi ben rahat ettireceğim daha büyük olsun derseniz çok daha iyi olur.

80 lt ve üzeri akvaryumlarda dış filtre kullanmak çok iyi olur. Hem rahat edersiniz hemde daha iyi bir filtrasyon v su değerleri olur.

Isıtıcı kesinlikle gerekli ve bende Eheim ve Tetra markalarını kullanıyorum.

Kuru alan ve ısıtma lambasıda gereklidir. Alttaki konunuzda zorunlu ve alternatif ürünleri belirttim.
mailto:/forum/Konu-akvaryum-icin-ne-gerekir.html?pid=91846#pid91846

Geri