Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryum

paolo nutinitr

Altın 2 Üye
Bu akvaryum küçük olsada iyi mi ıstıcısı eksik

resim nasıl yükleyebilirim.

Cvp: akvaryum

www.imageshack.us adresine fotoğrafınızı yükleyip, çıkan adresi buraya kopyalayabilirsiniz.

cokta iyi değil biliyorum
cok iyi değil biliyorum ama çok mu küçük ve kuru alan çıkabilir mi acele gene cektiğim için bböle duruyor :)

mailto:/img33/374/dscn7506y.jpg

Yani üstten çekseydiniz daha belli olurdu ama rampa yaparsanız kesin çıkarlar. :)

mailto:/photo/my-images/14/dscn7507.jpg/

çektim ama o da yi çıkmaış akvaryum küçük olduğu için rampa yaparsam yüzebilecek yeri yok :(

Sanmıyorum yavru kaplumbağaysa çıkamaya bilir veya çok zorlanır dediğim gibi bi rampa yapa bilirsiniz. :)

Küçük renkli taşları kaldırın yutup ölebilir..

küçük ama çalışıcam mukavva dan yapabilir miyim alimünyum folyo ile sarsam :)

zarar verir mi miniğe

mailto:/photo/my-images/708/dscn7500g.jpg/ önceden böyleydi

Önceki hali daha iyiymiş ama cd kabından kuru alan yap benim ilk konularımda var seninki gibi akvaryumumdaki kuru alanlarım var ilk konularımda onlara bak incele pek pratik değil ama çok kullanışlı oluyor onlar için.

Akvaryum ölçüleriniz nedir ? Su yüksekliği ne kadar ? Suyun yüksekliğine göre taş koyabilirsiniz bir köşeye. Kuru alan olarak kullanmak için.

oyuncaktan yaptığınız kuru alan çok yer kaplıyor onu çıkarın onun yerine cd bakından veya camdan kuru alan yapın ve bir rampa yapın.kaplumbağanızda kuru alanın altında kalan alanda yüzer.yani en azından hiç yoktan iyidir bence

bende pek yararlı bulmadım zaten ama zorunlu olarak böyle yapmak zorunda kaldım.Bugün malzemleri aldım ve yapıcam :)Bilgileriniz için çok teşekkür edrim...

Geri