Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryuma Taban Malzemesi Yerleştirme

poetika

Bronz 5 Üye
5 mm dere çakılı aldım. Akvaryum şu an su ile dolu. Bu çakılları akvaryumun içine su varken yerleştirebilir miyim? Ya da nasıl yapmalıyım?

Cvp: Akvaryuma Taban Malzemesi Yerleştirme

Çakılları yıkadıktan sonra bir dip çekimi veya su değişimi sırasında kaplumbağaları dışarı alıp çakılı yerleştirebilirsiniz.

Çakılları iyice yıkadıktan sonra kapluşları çıkarıp çakılları yerleştirebilirsiniz.

ben kum almıstım. paludaryumuma su varken dokmustum. dökerken çok sert çarptı suya. salınım yaptı. su 3 gun bulanıklastı .s

Kumu öncelikle birkaç gün ılık bir suyun içinde bekletseniz iyi olurdu. Bir anda koyarsanız suyun kalitesi bozulur ve bulanıklaşır.

çakılları yaklaşık bir saat sıcak suyun içinde beklettim. suyunu boşalttım. dört kere de duruladım. akvaryuma yavaş yavaş yerleştirdim. hiç bulanıklık yapmadı.

Geri