Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumda ki ısıtıcı

exxcalibur

Bronz 3 Üye
Arkadaslar Benim Rex Max Cikolata & Pamuk'un akvaryumundaki balıklarım için aldım ısıtıcı vardı onu kullanıorm ama etrafından yağ gibi bişe yüzeye çıkıyor yoğun bi sekilde bi sorun olurmu bide iç filtre temizlini ve kabuklarının temizlini kaç günde bir yapmalıyım ve sürekli kuru alanın altına giriyorlar ısıtıcı orada ondan ola bilirmi acaba ? Bide Konuyla Alakalı Deyilde Resim Nasıl Ekliycem Yoruma veya Konuma ?

RE: Selam Arkadaslar Mİniklerimin Akvaryumdaki ısıtıcı

1) Isıtıcı için resim yollarsanız daha net anlayabiliriz
2)Filtre temizliğini ben haftada 1 yapıyorum. Kabuk tenizliğini ise 2 haftada 1 yapıyorum.
3)Her an herşeyi yapabilirler :) Isıtıcı orada diye gidiceklerini pek zanletmiyorum..
4) imageshack veya hızlıresim'e girip resimlerinizi yükleyebilirsiniz. Sonra mesaj editöründen resim ekleye tıklayıp resmin adresini oraya yazabilirsiniz. Yada
kodunu kullanabilirsiniz :)

Cvp: Akvaryumda ki ısıtıcı

Bir sünger yardımıyla ısıtıcınızı ılık suyun altında iyice temizleyin ama kimyasal kullanmayın. Buna rağmen dediğiniz durum oluyorsa ısıtıcıda başka bir sorun vardır demektir. Filtre temizliği optimum olarak hafta da bir yapılır. Kabuk temizliği de öyle. Hafta da bir akvaryumdan aldığınız suyu bir kaba koyun ve içinde yumuşak bir diş fırçasıyla yavaş yavaş temizleyin. Ancak kaplumbağanız gün içinde yeteri kadar kuru alanda zaman geçiriyorsa bence fırçalamaya gerek yok, zaten kabuğunu ısıtarak steril ediyor.

Cvp: Akvaryumda ki ısıtıcı

yanına varılmazsa duruolar ama bı kısı vardımı kaçıolar

mailto:/w/r/4tcjw.jpg bu ısıtıcım ve yavrularım :)

buda diyer resimleri :) mailto:/w/r/4tcrl.jpg

Geri