Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumlarımı ayırdım

Berkcan

Elmas 3 Üye
Üstten Görünüş

mailto:/img21/8199/dscn7908s.jpg

İyi Kötü Bir Kuru Alan

mailto:/img507/1102/dscn7907.jpg

mailto:/img853/4946/dscn7904.jpg

Kuki

mailto:/img84/2868/dscn7905y.jpg

RE: Kuki yem yemediği için abilerinin yanından ayırdım onu başka bir akvaryuma aldım.

Kuru alana çıkabilecekse idare edebilir. Ama birkaç taş daha iyi olur bence.

Dediğim gibi suya sıcak su dolu bir pet şişe koyup ısıtabilirsin. Tabi derece ile de sıcaklığı kontrol etmen gerekir.

Isıtıcı ve filtreyi en kısa zamanda alırsan çok iyi olur.

Cvp: Kuki yem yemediği için abilerinin yanından ayırdım onu başka bir akvaryuma aldım

Abi yedi yemeğini sonunda ya

bu arada dediğinide yaptım abi bi şişeye sıcak su koydum ağzı açık halde akvaryuma bıraktım gerçekten işe yarıyor

RE: Kuki yem yemediği için abilerinin yanından ayırdım onu başka bir akvaryuma aldım.

Çok sevindim gerçekten. Bunumu bekledi haylaz :)

Şişenin kapağı varsa ağzına kadar doldurup kapalı şekilde yatırırsan daha uzun süre sıcak tutar.

Cvp: Kuki yem yemediği için abilerinin yanından ayırdım onu başka bir akvaryuma aldım

Saol abi bende çok sevindim :) , Bidaki şişe doldurmama kapağın ağzını kapatırım abi , Çok Çok sağol her türlü yardımcı oldun bana.

Geri