Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumum için eleştiri.

yigitgurdal

Bronz 2 Üye
Akvaryumum için eleştiriye ihtiyacım var eksiklerini öğrenmem lasım uzun süredir kaplumbağa bakıyorum.Kaplumbağalarımı eski balık akvaryumuma koydum kendimce bir şeyler yaptım.bildiğim eksiklikleri lambasının yetersiz olması ısıtıcısıda yok şuan için.ama yinede yorumlarınıza ihtiyacım var

mailto:/2ekqdxg.jpg

Cvp: Akvaryumum için eleştiri.

Kaplumbağalarınız büyükmüş maşallah :) Akvaryumun birkaç fotoğrafını daha çekseniz mesela üst kapak kapalı mı, kuru alana nasıl, nereden çıkıyorlar, solda kayalardan tırmanıyorlarsa su seviyesini daha da arttırabilirsiniz. Söylediğiniz gibi ısıtıcı ve kuru alan lambası öncelikle alınması gerekenler.

teşekkür ederim.şimdi çektim üst kapağın resmini koyuyorum.turuncu taş kütüğün üstünde o yaptıgım suni yeşilllikli köprüde kütüğün gövdesinden dalına dayanıyor.kaplumbağalar çıkarken zorlanmıyor bir soldaki taşlardan zıplaya zıplaya yada direk köprüye atlayarak çıkıyolar :D

mailto:/2h5miig.jpg

Kuru alanı akvaryumun üstünde bir şekilde dizayn ederek hacminden daha fazla yararlanabilirsiniz.

Tabanda ki büyük taşlar hacimden çalmış.Onları çıkarıp bir de akvaryum dışında bir kuru alan yapabilseniz çok daha kullanışlı olur.
Bu hali ile kapluşların yüzeceği alan biraz kısıtlı kalmış.

Geri