Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumum İçin Önerecekleriniz

bedra

Gümüş 1 Üye
Akvaryumumun yeniliği için kaplumbağamın daha çok yaşaması ve konforu için önereceklerinizn listesini bekliyorum lütfen.

Ayrıca kaplumbağam için alacağım yemler ne olabilir? Bi vitamin kullanmama gerek var mı? Yeni aksesuar ne ekleyebilirim?
mailto:/30syhb9.jpg
mailto:/2ilzzs.jpg
mailto:/21e7tjl.jpg
YORUMLARINIZI VE AKVARYUMUM İÇİN İYİ KÖTÜ BÜTÜN ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Kuru alan biraz kötü duruyor, kartonlar falan su seviyesini uygun yükseklikte azaltıp güzel bir kuru alan yapabilirsiniz. Ayrıca suda yüzen şeyler nedir ?

Pislikler akvaryumdaki yüzenler.Kuru alanı yükseltirim başka önerileriniz nelerdir?

Pleksiglas ya da camdan güzel bir kat çıkabilirsiniz.Yan camları daha uzun yaptırarak akvaryumdan kaçışları engellemiş olursunuz.Hemde görsellik açısından gayet hoş bir çalışma olur.
Akvaryum fazla boş görünüyor.Bence içine orta boy kayalar ve yapay bitkiler ekleyebilirsiniz.Kaplumbağalar bayılıyor bitkilerin içine girip saklanmaya ve uyumaya.
Arka fonu da yeşil desenlerden oluşan bir arka fon ya da strofordan yapılan üç boyutlu fonlardan kullanabilirsiniz.
Kum kullanmaktan memnunsanız kalsın yoksa doğal büyük taşlardan kullanabilirsiniz.
Akvaryum dünyası hayal gücü.Bunlar benim hoşuma giden bir akvaryumda bulunması gerekenler.Karar size ait :)
Akvaryumumu ilk kurduğumda bu şekildeydi.Şu anda değişiklikler var.Ama belki size fikir verebilir :)
mailto:/forum/showthread.php?tid=2809&page=2

Problem mi var?
Basit bir kuruma suyun dışında çıkınca olur.

Sağlıklı bir kabuğa sahip bir kaplumbağada bu denli kuruma görüntüsü olmuyor.
Belki kireç birikimi ya da uvb eksikliği olabilir.

Halledeceğim hepsini.

Edit tubidik: Türkçe'mize özen gösterelim.

Geri