Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.
Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.
Üye Ol!kerberos' Alıntı:Sisteminiz güzel olmuş ama 3 kaplumbağa için kısa zamanda alan dar gelecektir. İleride akvaryumu büyütmelisiniz. Birde ısıtıcının neredeyse yarısı suyun dışında kalmış. Kullanma talimatını bir gözden geçirin derim. uv - b lamba olarak şunları öneririm;
1 - exxo terra
2 - sylvanıa
3 - namiba
Raccolta' Alıntı:Güzel bir akvaryum. Bir şey sormak istiyorum, kuru alanı internetten mi sipariş ettiniz?
AEK' Alıntı:Bence suyu yükseltin. Birde ısıtıcı lamba çok yakın gibi. Kuru alanda ısı ölçümü yaptınız mı?
SiNemMm' Alıntı:Bu akvaryum ne kadara maal oldu diye sorsam çok mu garip olur.bnim minik kaplumbagalarima da akvaryum yapacagim.fakat hicbir bilgim yok ve bn şelale gibi olan akvaryum istiyorum yani su fiskirticak iste
İlk kez kaplumbagalarim oluyo hicbi fikrim yok.bu siteyide kaplumbagalarimdan biri hastalaninca buldum. akvaryum almam gerekiyormus.sagliklari icin
AlperDeniz' Alıntı:300 müHocam 300 TL'ye 150 LT'lik akvaryum kurulur ya
![]()
poetika' Alıntı:AEK' Alıntı:Bence suyu yükseltin. Birde ısıtıcı lamba çok yakın gibi. Kuru alanda ısı ölçümü yaptınız mı?
evet kuru alanı bir türlü ısıtamıyorum. ölçümlerimde en fazla 30 derece çıkıyor. sabahtan akşama kadar açık bırakıyorum. akşam lambayı kapatmadan ölçüyorum. bakıyorum 30 derece falan. akşam kapatınca tekrar ısı düşüyo. aynı döngü devam ediyo. lambayı taktığım aparatta pek kaliteli değil. sabit durmuyor. hafif yandan ışığı versem olur mu?