Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumum Tamamlandı!

berkcam97

Gümüş 1 Üye
1.Fotoğraflar çok iyi olmadı,telefon kamerasıyla bu kadar oluyor.
2.Spot lambayı daha takmadım,uv-b lambası da evde varmış,onuda daha takmadım.
3.Umarım bu halini beğenirsiniz :D

mailto:/photo/my-images/266/26122011182.jpg/
mailto:/photo/my-images/820/26122011181.jpg/
mailto:/photo/my-images/51/26122011180.jpg/
mailto:/photo/my-images/716/26122011179.jpg/

Cvp: Akvaryumum Tamamlandı!

Bence güzel olmuş.Ama o akvaryumu daha iyi bir kuru alan yakışır.En azından su seviyesi için :)

Kuru alanı asma kat şeklinde yaparsanız suyun seviyesini baya bir arttırmış olacaksınız.

Akvaryumunuz hayırlı olsun.

Adam bunu getirmiş napıyım:DKaplumbağalarım biraz büyüsün daha iyisini alırım :DTeşekkür ederim.

Bence büyümesini beklemeyin su ne kadar derin olursa kaplumbağanız sevinecektir ama karar sizin.

Kuru alan yetersiz olmuş.
Bu kadar büyük bir akvaryumdan daha fazla verim alabilirsiniz.
Asma kat ile ya da satılan ürünleri kullanarak.
Onun dışında gayet güzel bir akvaryum olmuş :)

Hayırlı olsun :)

Akvaryumun ölçülerini yazabilirmisiniz ? bana biraz kalitesiz geldi kenar çerçeveleri yok ve kapağı yok sanırım ? kuru alanda çok kötü su seviyesi çok az yarısından fazlasını doldurmanız gerekli.

Teşekkür ederim.Kapağı var ölçüleri 70 cm(uzunluk)-25 cm genişlik-35 cm yükseklik.Kuru alanı böyle getirmiş,başka nasıl bulabilirim veya ben mi yapıyım?

Kuru alanı böyle getirmiş derken sizin istediğiniz gibi getirmediyse gidin yarın değiştirin ? neden kendinizi kullanmak zorunda tutuyorsunuz başka isterseniz hazır olarak penn plax kaplumbağa adası veya exo terra turtle bank öneririm diğer konuda 85 cm demiştiniz keşki internetten alsaydınız akvaryumu 70x26x33 kaliteli akvaryumu 45 tl ye aldım kargoda 12tl tuttu 45+12=57 tl ama ölçülerimiz aynı bir sorun teşkil etmez dediğim gibi kuru alanı değiştirme şanşınız varsa değiştirin veya kendiniz yapın.

Ben yanlış hatırlamışım,bir de kuru alanın nasıl olcağını söylememişti.

Geri