Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumum

Constantin

Bronz 3 Üye
mailto:/i/resim019g.jpg/
mailto:/i/resim026m.jpg/
mailto:/i/resim030r.jpg/
Akvaryum bu fakat biraz küçük geldi gibi ilerde değiştirmeyi düşünüyorum bide kuru alana daha hiç çıkmadılar elimde koydum ordada napmam lazım...

Çok beğendim.Ufaklıklar için saray olmuş bence :)Biraz sabır et ki sana ve ortama alışsın kaplumbağalar.Sen kuru alanı sıcak tut, zamanla alışıp çıkacaklardır oraya.

Masa lambasının altına birkaç kitap koyup ışığı yukardan da tutabilirsiniz kuru alana. Kesinlikle akvaryumu mükemmel kullanmışsınız. Kuru alanları da çok hoş yeni moda :D Ellerinize sağlık.

Yeni akvaryum yaptırcam şuanki pek olmadı hem dar gibi hemde kuru alana çıkamıyorlar yeni yaptırcağım akvaryum kare şeklinde boyu 35 cm derinlik 25 cm yan ende 30 cm kuru alanıda kaya ile yaptırcam sizce nasıl olur

Bence boşa masraf olur, yaptırma.Ama illa ki yaptıracağım diyorsan boyu 100 cm eni 40 cm civarında bir şey yaptır ki evladiyelik bir akvaryum olsun.30*30'luk akvaryum şu anda kullandığından çok daha kullanışsız olacaktır.Kayadan yapacağın kuru alan yüzünden kapluşa kalacak alan çok küçülecek hemde su yüksekliğin çok az olacak.Ama karar senin tabi ki.
Kapluşu yeni aldın birden kuru alana çıkmasını bekleme.Aceleci davranıyorsun.Birazcık sabır ;)

Çok güzel, yalnız o kuru alana çıkıyor mu? Bende öyle yapmıştım ilk bir türlü çıkamamıştı.

:S valla bende önerilerinizi bekliyorum kuru alanı nasıl yapabilirim bu akvaryum için

Çok güzel olmuş kuru alan, özellikle alt kısmı da verimli kullanabilir ufaklıklar.

arkadaslar kuru alana hala hiç çıkmıyorlar ben napıcam sorun kuru alanda mı yoksa onlardamı?resimlere tekrar bakarsanız bi

Su seviyesini rampayı en azından yarılayacak kadar artırın. Kuru alan ısısı da yeterli ise çıkmaları lazım.

Geri