Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumum

meritiko

As 3 Üye
Arkadaşlar kaplumbağamı fanustan kurtarmak için aceleye gelen bir akvaryum telaşında bu akvaryumu aldım.Fakat küçük olduğunu bende biliyorum.1-2 seneliğine idare edeceğini düşünüyorum.Sizce 1,5 2 sene idare eder mi? İçinde ısıtıcısı,spot lambası,taşlar felan var.

mailto:/3049/30-CM-AKVARYUM-16-00TL__30492941_0.jpg

Edit tubidik: Konu paludaryum bölümüne taşındı.

Kişisel fikrim idare edeceği yönünde benimde akvaryumum aşağı yukarı bu boyutlarda kapluşlarım ise 5 cm civarında . 2 sene içinde ne kadar gelişecekleri de önemli tabiki . Zaten kapluşlar rahat haraket alanı bulamadıklarında bunu anlarsınız ve daha büyük bi akvaryum alırısınız .

ikinci seneye girdiğinde muhtemelen dolmuşta ayakta gider gibi olurlar. Tabi suyun kirliliğiyle baş edip ölmelerine mani olabilirsen.

benim akvaryumumda aynen bu kadar ve şuanda kendime çok kızıyorum..çünkü dar geliyo benim ufaklıklara.. keşke almışken paraya kıyıp az daha büyüğünü alsaydım. şöyle bir zorlugu daha var..kuru alanı yaptıkdan sonra kendi elimizi sokup onları okşayacağımız alan daralıyor..benim bir tek bu konudaki sıkıntım var ama olsun.ölüm fanusundan bin kat daha iyidir.. güle güle kullanın.. ;)

Herkese yorumları için teşekkürler.Zaten akvaryumu babam almış benden habersiz.Beraber alırız demiştim.Heralde ucuza kaçmak istemiş :) Ama yakında değiştiricem.Parayı biriktirmeye başladım :)

Bu akvaryum sizi kapluşlara iyi bakmanız durumunda en fazla 1 yıl idare eder.Çünkü hemen büyüyorlar ilk 1 yılda.Kendimden biliyorum sonra 1metrelik bir akvaryum almak zorunda kaldım.

Geri