Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

akvaryumum

samet52

SKF Delisi
resimler biraz kötü yeni ve daha neti çekince güncelleyeceğim . eksikleri hatalarımı belirtirsez sevinirim masraftan kaçmadım hiç iç filtrem sağda önünde kutu olduğu için gözükmeyebilir ısıtıcı da mevcur o görünüyor zaten

mailto:/jkhh8j.jpg

mailto:/281vkbc.jpg

mailto:/vnfgp1.jpg

mailto:/nf3bli.jpg

Cvp: akvaryumum

akvaryumunuzu çok beğendim kuru alanı neyden yaptınız çok merak ettim açıkçası:gül:

teşekkür ederim :) forumda videosu var aslında cd kabından yaptmforumdaki videoda saydam karaye yakın cd kabı gösteriliyor ben dikdörtgen olan siyah cd kabından yaptım en olarak akvaryumuma tam oldu aslında üstüne de halı kaydırmaz koydum videoda öyle gösteriliriyor halı kaydırmaz hem kaplumbağalarımızın rahat çıkması,kuru alanda rahat etmesi hemde güzel bir görünüm vermeye yarıyor :)

evt biliorum o video yoyu fakat resimde kuru alan biraz ince gözükmüşte ondan sorayım dedim:smile:

dediğim gibi siyah dikdörtgen olanları daha güzel oyuyor :)

meraba akvaryumunuz çok güzel kaç litre acaba ?

Akvaryumunuz çok güzel olmuş elinize sağlık, su seviyesini biraz daha arttırıp rampanın en az 2/3ünü su içinde bırakırsanız kapluşlar rampada beklerken suyun dışına çıkmak zorunda kalmazlar ve üşümezler hem de tırmanılacak yolu kısaltmış olursunuz :)

Akvaryumunuzu bende çok beğendim.Kaplumbağalarınız da çok şirinler:)

teşekkür ederim 33 litre olarak aldım 50 ye 21 boyutunda

tubidik' Alıntı:
Akvaryumunuz çok güzel olmuş elinize sağlık, su seviyesini biraz daha arttırıp rampanın en az 2/3ünü su içinde bırakırsanız kapluşlar rampada beklerken suyun dışına çıkmak zorunda kalmazlar ve üşümezler hem de tırmanılacak yolu kısaltmış olursunuz :)

tavsiyenizi dikkate aldım ve uyguluyorum teşekkürler :)

akvaryumunuz çok güzel elinize kolunuza sağlık , tuba hanımın dediği gibi suyu biraz daha artırın ki kapluşlar rahat çıksınlar kuru alana.

dumdumtis' Alıntı:
Akvaryumunuzu bende çok beğendim.Kaplumbağalarınız da çok şirinler:)

çok teşekkür ederim :)

Berkcan' Alıntı:
akvaryumunuz çok güzel elinize kolunuza sağlık , tuba hanımın dediği gibi suyu biraz daha artırın ki kapluşlar rahat çıksınlar kuru alana.

teşekkür ederim önersini dikkate aldım şuan da kolay çıkabiliyorlar gayet 3/1 su altında rampanın ama rampada dururken üşümezler fikri güzel :)

Geri