Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumumda bir sorun mu var?

meritiko

As 3 Üye
Arkadaşlar akvaryumumda bir sorun mu var?
Yaptığım değişikler:
1-Kuru alanın altına bir kaya yerleştirerek dinlenmesi için tutunacak üstüne çıkıp uyayabilecek bir alan yaptım
2-Isıtıcıyı düzelttim.Tamamen yatay yaparak dibe yerleştirdim.
3-Yanlız dibindeki taşları hala çıkartmadım.
mailto:/img9/2659/fotoraf0195.jpg
mailto:/img848/2341/fotoraf0216j.jpg

Bunlar dışında bir problem var mı? Başka bir sitede eleştri aldım da bu yüzden sormak istedim.

Cvp: Akvaryumumda bir sorun mu var?

Filtreniz tamamen suyun içinde olursa daha gübenli olacaktır. Bir de kuru alanı büyütmenizi tavsiye ederim. Süleman epey büyük bir kaplumbağa çünkü. Arka plan olarak da mavi tonlarında bir poster yakışacaktır :)

Filtreyi tamamen suyun içine sokmam biraz zor olacak yatay olarak sığmıyor.Su seviyesini yükseltsem bu sefer akvaryumdan kaçıyor herhangi bir fikriniz var mı?

Kuru alan küçük biraz :) Filtreyi yatay şekilde ısıtıcının yanına koyabilirsiniz.Sığmazsa ısıtıcıyı daha aşagi çekin öyle deneyin :)

Peki filtrenin bir süre böyle kalmasında problem olur mu? Bir kaç aydır böyle hiç problem olmadı.

Geri