Su kaplumbağası ne kadar büyür, yavru su kaplumbağası ne yer, kaplumbağa kaç yıl yaşar gibi merak ettiklerinizin yanı sıra hastalıkları, beslenmesi ve bakımı hakkında bir çok bilgiye sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı yanaklı su kaplumbağası hakkında merak ettiğiniz tüm soruları sorabilir ve hızlıca cevap alabilirsiniz.

Üye Ol!

Akvaryumun Küçüklüğü

0beyza0

Yeni Üye
Benim akvaryumum küçük boyutlarda.Akvaryumum su kaplumbağası için sorun olur mu?Bilgilerinizi bekliyorum.Bilgi verirseniz sevinirim.:book:

Yeter artık. MODERATÖR arkadaşlar kaç defa uyaracak sizi?
Bıkmadınız mı?

Cvp: akvaryumun küçüklüğü

Forum kurallarını okumadan konu açmayın lütfen ^^
Akvaryum kaç litre onu da yazsanız iyi olacak.Ama 10lt bile bütün ekipmanlar tam olduğunda idare eder.Tabii birkaç ay. Alper,lütfen yeni üyelere karşı biraz daha kibar ol,hemen sinirleniyorsun. :)

Yok Melisa :) 6 veya 7. Konusu. Benim kendi sitem olduğu icçin iyi bilirim bunları :) İşin teknik tarafı ile ilgili..

Ben teknik taraflardan anlamam ^^ Yinede çok çabuk sinirleniyorsun,bu konuda haklıyım :)

Haklısın ama google amca sevmiyor :) :) Ya Melisa birde Ahmet Beye benim için mesaj atar mısın? Beni banlamış özel mesajımı. Açmasını rica etsen olur mu? :)

Nasıl banlamış anlamadım?

Geri